Stuen

LAVBRINKE VEJ 7

Stuen 125 m2

Velholdt 5 værelses lejlighed. Bestående af 2 stuer, 3 værelse, samt entré, gang, køkken, bryggers og lille kælder. Udendøres, er der i forbindelse med bryggers adgang til terrase på 70m2 hvoraf de 20m2 er overdækket. Derudover er der stor have/græsplæne. Foran huset forefindes egen parkeringsplads. Haven, og terasse er forbeholdt lejerne af denne lejlighed.


Fra gangen er der adgang til spise-stue, og via denne adgang til TV-stue. Fra entré er der adgang til det ene værelse, og det andet værelse ligger for enden ad gange, hvorfra der er adgang til badeværelset. Fra køkken, er der adgang til kælder, og bryggers ligger i forlængelse af køkkenet. Det sidste værelse ligger på den anden side af bryggers.


Bryggers indeholder 2 store skabarrangementer hvori der bla. er mulighed for tilslutning af vaskemaskine. Der er gulvvarme i bryggers og badeværelse.


I køkkenet er der glaskeramisk komfur, vaskemaskine og som en ekstra detalje mulighed for at have et 28 tommer TV i væggen. (se billeder) Det viste B&O findes ikke længere


Lejligheden er udstyret med stik til stofa, således det er muligt at modtage tv-signal den vej igennem..


I lejligheden forfindes egen fjernvarme unit, hvilke betyder at lejer selv afregner varme med fjernvarmeselskabet. På samme måde afregnes for el, til el-selskabet. Vand aflæses 1 gang årligt og afregnes med udlejer.


Bag ejendommet forefindes overdækket cykelparkring.

 

Huslejen er eks.  forbrug. (El, varme og vand)

Varme betales direkte til Sønderborg Fjernvarme

El betales direkte til ESS

Vand betales som aconto til udlejer. (bimåler på hver lejlighed)

Antenne: Der er mulighed for stor - udgift hertil afholdes af lejer)

Depositum: 3 mdr. husleje + 1 mdr. forudbetalt husleje. Ialt svarende til 4 mdr. husleje.

Klik på billedet for at forstørre

Copyright  © All Rights Reserved